O meni

Moj početak sa akvaristikom je bio u dječjoj dobi te kao većina ljudi, “prvi kontakt” sam postavio sa zlatnom ribicom u jednoj maloj kugli.

S vremenom je došao veći akvarij, pa još veći pa se cijela priča pretvorila u jednu avanturu… Već više od 12 godina sam u društvu ovog prekrasnog hobija. U samom početku to su bili manji ali lijepi slatkovodni akvariji sa raznim raznobojnim slatkovodnim ribama, a u zadnjih 10 godina bavim se prekrasnim velikim tropskim akvarijima koraljnih mora.

Svaki zaljubljenik poput mene, kad okusi tu fascinaciju života u akvariju i kad svoj interijer ukrasi, tek tad shvatite punu ljepotu ovog hobija. Vi počinjete, kako ja volim reći, “guštati” u tom ukrasnom akvariju. Stjecanjem bogatog iskustva godinama i radom, uspio sam mojim prijateljima  stvoriti mnoge lijepe akvarije sa različitom tematikom uređenja akvarija.

Ribe koje obitavaju u mojim postavljenim sistemima dolaze iz različitih voda i mora, a moj je posao da im osiguram što bolje uvjete, simulirajući prirodu.

Ponosni sam vlasnik velikog broja prekrasnih akvarija vrhunske izvedbe, sa staklom visoke prozirnosti i čistoće (STARFIRE) i besprijekornim uređenjem (akvarija i interijera), a sve to možete vidjeti u mom “akvarijum svijetu” zaljubljenici i prijatelji akvaristike potpuno besplatno i savjete također….

Svakim danom učim sve više i pomažem u ostvarenju snova svakog novog akvariste. Surađujem sa stručnim kolegama hobistima te u dobrom društvu prijatelja radim na ostvarenju njihovih snova o dijeliću prirode u svome i njihovom domu te im pomažem sa velikom guštom.
Ako vas zanima kakav savjet, javite se, besplatno ću vam ih ponuditi.

 ispunite obrazac i pošaljite email!